Tilapia înăbușită în sos de Caramel
Tilapian fiert în sos de Caramel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 151 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.96 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, file de somn, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tofu fiert în sos de Caramel (Tau Hu Kho), Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones), și Tilapia Fiartă Cu Roșii Sărate.
Instrucțiuni
Clătiți peștele și uscați - l; tăiați fileurile transversal în bucăți de 2 pe 3 inci.
Așezați zahărul într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; agitați tigaia des până când zahărul este topit și de culoare chihlimbar, 2 până la 3 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă fierbinte (amestecul va bule puternic) și amestecați la foc mediu până se dizolvă zahărul caramelizat.
Se amestecă sosul de pește, șalota, ghimbirul și usturoiul; se amestecă adesea la foc mare până la fierbere.
Așezați peștele într-un singur strat în sos, suprapunând marginile, dacă este necesar, pentru a se potrivi. Se fierbe timp de aproximativ 3 minute, se răstoarnă cu atenție și se fierbe până când abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), cu 3 până la 4 minute mai mult.
Transferați peștele în vasul de servire cu o spatulă cu fante. Aduceți sosul la fiert la foc mare și amestecați adesea până când este ușor siropos și redus la aproximativ 2/3 cană, 2 până la 4 minute; se toarnă peste pește, apoi se presară cu ceapă verde și piper.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.