Tilapia În Stil Veracruz (
Tilapia în stil Veracruz ( ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 333 calorii, 37g de proteine, și 16g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.2 pe portie. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, ulei de măsline, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Veracruz Stil Tilapia, Tilapia Veracruz, și Tilapia Veracruz Cu Rețetă De Orez Cilantro.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mare. Condimentați fileurile de pește pe ambele părți cu sare și piper negru, după gust.
Sotati fileurile pana cand sunt opace si tocmai fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați peștele într-un vas de copt din sticlă, unde se potrivesc perfect.
În aceeași tigaie, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile, Anaheim chile, frunza de dafin și oregano și aduceți tigaia la fierbere. Reduceți focul la mediu, acoperiți și lăsați sosul să fiarbă până când chilele se înmoaie, aproximativ 6 minute. Descoperiți tigaia, adăugați măslinele și caperele și gătiți până când aromele se combină, aproximativ 4 minute. Condimentează sosul cu sare și piper, după gust.
Se toarnă sosul peste pește în vasul de copt.
Coaceți până când peștele este încălzit, aproximativ 5 minute.
Scoateți vasul din cuptor, aruncați frunza de dafin și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.