Tilapia în sos thailandez

Tilapia în sos thailandez
Tilapian în sos thailandez este o rețetă asiatică care servește 2. O porție conține 542 calorii, 71G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 7.04 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită zahăr brun, ghimbir, ardei iute și frunze de coriandru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 260 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tilapia thailandeză cu sos de arahide, Tilapia Friptă Cu Sos Curry Thailandez De Nucă De Cocos, și Tilapia friptă cu sos thailandez de nucă de cocos-Curry.

Instrucțiuni

1
Înveliți fileurile de pește în făina de porumb, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă, sfârâiți fileurile timp de 2-3 minute pe fiecare parte până când sunt crocante, apoi îndepărtați și păstrați la cald. În aceeași tigaie, prăjiți scurt ceapa de primăvară, usturoiul și ghimbirul, apoi adăugați sosul de soia, zahărul brun și sucul de lămâie și fierbeți până când sunt ușor siropoase. Puneți sosul peste pește, împrăștiați cu ardei iute, busuioc thailandez sau coriandru, apoi serviți cu pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pană De VarPană De Var
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate75
Revista