Tilapia Thailandeză

Tilapia Thailandeză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapianul Thailandez. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $1.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 229 calorii. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, pătrunjel, lapte de cocos culinar original, atât de gustos, fără lactate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. 81 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tilapia Thailandeză, Tilapia Thailandeză, și Tilapia În Stil Thailandez.

Instrucțiuni

1
Gatiti usturoiul si ghimbirul in ulei la foc mediu-mic. Când este de culoare aurie, adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția peștelui și a orezului brun. Se amestecă și se aduc lichidele la fierbere.Reduceți căldura la fierbere timp de 5 minute pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Puneți peștele în lichid, lingurați lichidul peste pește pentru a acoperi cu culoarea roșu aprins. Gatiti pana cand pestele este fulgios si poate fi spart cu o furculita, aproximativ 10 minute in functie de marimea si grosimea pestelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Se servește peste orez brun, se acoperă cu sos suplimentar și se presară cu pătrunjel suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista