Tilapia Sud-Vestică Coaptă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapianul sud-vestic copt. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 236 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 118 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline extravirgin, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Cartof Copt Ușor Sud-Vestic De Două Ori Copt, Tilapia La Cuptor, și Tilapia La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.într-un castron mic, amestecați praf de usturoi, praf de chili, sare, piper negru și cayenne.
Presărați uniform pe ambele părți ale tilapiei.Înveliți o foaie de copt cu 1 lingură de ulei. Aranjați tilapia într-un singur strat pe foaia de copt; stropiți cu lingura rămasă de ulei.
Coaceți până se rumenesc și carnea începe să se descuameze, 7 până la 9 minute.
Se servește cu pene de var pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.