Tilapia prăjită la tigaie cu sos tartar acidulat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia prăjită cu sos tartar acidulat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia, maioneză, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tilapia Prăjită În Tigaie, Sos Tartar Extra Acidulat, și Prăjituri de Crab cu sos tartar acidulat.
Instrucțiuni
Combinați primele 11 ingrediente într-un castron mic; acoperiți și răciți până când sunt gata de servit.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un vas superficial. Fileuri de dragare în amestec de făină.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 2 fileuri; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Repetați procedura cu uleiul și fileurile rămase.
Serviți peștele cu sos tartar.
Garnisiți cu arpagic proaspăt și felii de lămâie, dacă doriți.
Notă: înlocuiți murăturile de mărar pentru cornichoni, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.