Tilapia prăjită la cuptor crocantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $2.19 pe portie. O porție conține 210 calorii, 27G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, sare, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Tilapia Prăjită La Cuptor Crocant, Tilapia prăjită la cuptor cu mămăligă brânză, și Tilapia prăjită la cuptor cu unt de busuioc-lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade Celsius).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cerneti sau amestecati faina, sarea si piperul impreuna intr-un vas putin adanc si dati deoparte. Într-un castron, bateți albușurile până se albesc și se spumează. Într-un alt castron, combinați firimiturile de pâine cu făina de porumb și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Albușuri De Ou
Făină De Porumb
Piper
Busuioc
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Pentru a pâini fileurile, înmuiați mai întâi în făină, scuturând orice exces, apoi în albușuri de ou, apoi în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Pâine
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Pulverizați un vas de copt superficial cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Așezați fileurile plate în vas, învelind sub orice capete sau margini mai subțiri pentru o gătire mai uniformă.
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 15 minute, sau până când peștele se fulgi ușor cu un popor.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.