Tilapia prăjită de Kelly

Tilapia prăjită de Kelly
Kelly Pan Fried Tilapia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.34 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 400 calorii. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pesmet condimentat italian, ulei de măsline, tilapia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Stridiile prăjite ale lui Kelly, Sănătos foaie Pan Tilapian și legume + masă-Prep, și Tom și Kelly ' s Chicken Fried Steak! pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți firimiturile de pâine într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2
Apăsați ușor fileurile de tilapia în pesmet pentru a acoperi. Aruncați ușor între mâini, astfel încât orice firimituri de pâine care nu s-au blocat să poată cădea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3
Așezați tilapia pâine pe o farfurie în timp ce coaceți restul; nu stivați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Gatiti tilapia in ulei fierbinte pana se rumeneste, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Transferați fileurile fierte pe o farfurie.
7
Topiți fiecare file cu salsa; gătiți în cuptorul cu microunde pentru a obține salsa fierbinte, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate51
Revista