Tilapia Portocalie Prăjită Și Sparanghel

Tilapia Portocalie Prăjită Și Sparanghel
Tilapian portocaliu prăjit și sparanghel este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 100g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 738 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 12,1 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia, usturoi, portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Tilapia prăjită cu Salsa de portocale-pătrunjel, Tilapia prăjită cu Salsa groasă de roșii-portocale, și Sparanghel prăjit cu portocaliu de sânge pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateUșor
Gata În26 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista