Tilapia lui Jamin cu sos întunecat picant necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 847 calorii. Pentru $7.67 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Dacă aveți la îndemână usturoi, fulgi de ardei, scallion și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare includ Tilapia lui Jamin cu sos întunecat picant, Tilapia Cu Sos Picant De Roșii, și Tacos picant Tilapia Baja cu salată de Lime și sos de coriandru de Avocado.
Instrucțiuni
1
Garnisiți cu scallions, cilantro și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2
Serviți imediat deasupra orezului de iasomie. Delicios!
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.