Tilapia la grătar cu Salsa de cireșe

Tilapia la grătar cu Salsa de cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia la grătar cu Salsan de cireșe. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 191 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coriandru măcinat, sare grosieră și piper măcinat, file de tilapia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Tilapia La Grătar Cu Salsa De Cireșe, Tilapia la grătar cu Salsa de Mango, și Tilapia la grătar cu Salsa de Mango.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista