Tilapia la cuptor cu roșii și cartofi
Tilapia coaptă cu roșii și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 369 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,27 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, roșii cherry, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tilapia la cuptor cu roșii, Tilapia la cuptor cu roșii, măsline și capere, și Tilapia la cuptor cu fasole verde usturoi și roșii prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aruncați cartofii cu 1 lingură ulei de măsline, 1 linguriță cimbru, 1/4 linguriță sare și piper după gust într-un bol. Înveliți o foaie de copt cu margini cu spray de gătit; adăugați cartofii și întindeți-i într-un strat uniform. Prăjiți până se rumenesc și crocant, aruncând la jumătate, aproximativ 35 de minute.
Între timp, aruncați roșiile, măslinele, caperele și usturoiul cu 1 linguriță de ulei de măsline, 2 linguri de oțet și 1 linguriță de cimbru într-un bol. Înveliți o altă foaie de copt cu spray de gătit; adăugați amestecul de roșii și întindeți-l într-un strat uniform. Se prăjește până se înmoaie, 15 minute.
Se amestecă restul de 2 lingurițe de ulei de măsline și 1 linguriță de cimbru, 2 linguri de oțet, 1/4 linguriță de sare și piper după gust într-un bol; periați peștele.
Așezați peștele deasupra amestecului de roșii prăjite și reveniți la cuptor până când tocmai ați fiert, aproximativ 10 minute. Împărțiți între farfurii și serviți cu cartofii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio