Tilapia la cuptor cu conopidă și morcovi

Tilapia la cuptor cu conopidă și morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia coaptă cu conopidă și morcovi. Această rețetă face 6 porții cu 202 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână morcovi murați, cartofi, file de tilapia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Kraft Recipes are 13 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Tilapian cu ghimbir și morcovi, Ardei Roșii, Conopidă Și Morcovi, și Broccoli, Conopidă Și Morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă mayo și usturoi; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
MaionezăMaioneză
3
Combinați legumele; lingura uniform pe centrele a șase pătrate de 12 inci de folie rezistentă. Completați fiecare cu 1 file de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Se presară cu boia de ardei. Aduceți laturile foliei. Îndoiți dublu partea superioară și capetele pentru a sigila fiecare pachet, lăsând loc circulației căldurii în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Așezați pachetele în tava de copt de 15x10x1 inci sau pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți 30 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți pachetele din cuptor; lăsați să stea 5 min.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tăiați fante în folie cu cuțit ascuțit pentru a elibera abur înainte de a deschide fiecare pachet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Se serveste acoperit cu amestec de mayo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista