Tilapia glazurată cu miere-ghimbir
Miere-ghimbir glazurate Tilapian este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2. Pentru $7.89 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 558 calorii, 80g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sos sriracha, fileuri de tilapia oz, iaurt grecesc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 55 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tilapia glazurată cu miere cu legume prăjite, Somon Glazurat Cu Miere De Ghimbir Pentru Unul, și Ghimbir și morcovi glazurați cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună mierea, sosul de soia, oțetul, ghimbirul, usturoiul și uleiul de măsline. Marinați peștele în amestec timp de 20 de minute-1 oră.În timp ce peștele se marinează, amestecați ingredientele sosului cremos. Dați la frigider până când este gata de servit.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu și periați cu ulei vegetal sau pulverizați cu spray de gătit antiaderent. Gatiti pestele timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau pana se fulge usor cu o furculita.
Serviți imediat cu sosul de scufundare alături de legume aburite și orez brun.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.