Tilapia curry cu Salsa de Mango

Tilapia curry cu Salsa de Mango ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 3,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de coriandru, ceapă, serrano chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Tilapia curry cu Salsa de Mango, Tilapia cu Salsa de Mango, și Tilapia la grătar cu Salsa de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru salsa de mango, combinați mango, ceapa roșie, serrano chile, coriandru, suc de lămâie și sare într-un castron de sticlă. Pune deoparte.
Pentru frecarea tilapia, amestecați împreună 1 lingură de ulei de măsline, pudră de curry și piper de usturoi într-un castron mic. Frecați acest amestec pe ambele părți ale fileurilor de pește.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti pestele aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau pana se fulge usor cu o furculita.
Se servește cu salsa de mango.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.