Tilapia cu portocale de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 149 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25 și costă 1,13 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă verde, ulei vegetal, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tilapia Cu Ghimbir Portocaliu, Tilapia Cu Ghimbir Portocaliu La Grătar, și Tilapia de soia cu ghimbir portocaliu Kelleigh.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti marinada, într-un castron mic, amestecați sucul de portocale și usturoiul curățat, ghimbirul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Tri-tips, Tuns
1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați fileurile într-un vas puțin adânc și acoperiți cu marinada timp de 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
3
Scoateți tilapia din marinată și rezervați-o.Dragați fileurile în făină condimentată pentru a acoperi scuturarea excesului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Tri-tips, Tuns
Tilapia
4
Încălziți 2 tbs ulei într-o tigaie mare de sote la foc mediu și adăugați tilapia și gătiți până când sunt ușor aurii 3-4 minute pe fiecare parte și apoi scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați marinada rămasă în tigaie aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut, reduceți focul și fierbeți până când are o consistență de glazură, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se toarnă sosul peste tilapia și se ornează cu ceapă verde.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.