Tilapia cu crustă de caju cu orez sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 411 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână albuș de ou, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până caju ai putea urma acest curs principal cu Mere coapte cu afine și caju ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Încercați Tilapia Umplută Cu Coajă De Caju, Orez De Caju Portocaliu {Cu Tilapia Coaptă}, și Salată De Orez Sălbatic Cu Galbenele, Vișine Și Caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți feniculul cu spray de gătit și prăjiți la 350 timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Se amestecă caju cu un strop de sare și piper negru. Înmuiați fileul de tilapia în albuș de ou bătut; apăsați tilapia în caju pentru a acoperi. Saut tilapia în ulei de măsline până la fiert, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tilapia
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Caju
Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se servește cu 1 cană de orez sălbatic gătit, fenicul prăjit.Înveliți feniculul cu spray de gătit și prăjiți la 350 timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic Gătit
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4
Se amestecă caju cu un strop de sare și piper negru. Înmuiați fileul de tilapia în albuș de ou bătut; apăsați tilapia în caju pentru a acoperi. Saut tilapia în ulei de măsline până la fiert, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tilapia
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Caju
Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se servește cu 1 cană de orez sălbatic gătit, fenicul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic Gătit
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.