Tilapia cu Citrus Bagna Cauda

Tilapia cu Citrus Bagna Cauda
Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, Tilapia cu Citrus Bagna Cauda ar putea fi o rețetă super fără gluten, primară și pescatariană de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 263 de calorii. Pentru 3,33 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită anșoa, suc de portocale, usturoi și unt. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt sparanghelul carbonizat cu citrice Bagna Cauda, Bagna Cauda și Bagna Cauda.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Gătiți untul și 2 linguri de ulei de măsline extravirgin într-o cratiță medie grea la foc mic până la mediu până când untul se topește, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram (24 De Număr) De Creveți Gătiți1 Kilogram (24 De Număr) De Creveți Gătiți
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură
3
Adaugati ansoa si amestecati pana se dizolva ansoa, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
4
Adăugați usturoiul și gătiți doar până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
5
Se ia de pe foc. Se amestecă sucul de portocale, busuiocul și coaja de lămâie și portocală. Se condimentează sosul, după gust, cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
PortocaliuPortocaliu
Şuncă De ţară Kentucky, Tăiată MăruntŞuncă De ţară Kentucky, Tăiată Mărunt
16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă16 Creveți Jumbo Gătiți, Decojiți și Devenați, Cu Coadă
Glazura De Prune, 1 Cana Rezervata (reteta De Mai Sus)Glazura De Prune, 1 Cana Rezervata (reteta De Mai Sus)
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
6
Sosul bagna cauda se poate face cu 1 zi inainte. Se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider. Reîncălziți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Prune, 1 Cana Rezervata (reteta De Mai Sus)Glazura De Prune, 1 Cana Rezervata (reteta De Mai Sus)
7
Între timp, preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
8
Stropiți peștele cu sare și piper și ungeți ambele părți ale peștelui cu 2 lingurițe rămase de ulei de măsline extravirgin. Lucrând în 2 reprize, prăjiți peștele până când este doar opac în centru, aproximativ 3 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram (24 De Număr) De Creveți Gătiți1 Kilogram (24 De Număr) De Creveți Gătiți
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
Mandarine, Câte 3Mandarine, Câte 3
9
Transferați peștele pe platou. Acoperiți cu folie și păstrați cald la cuptor în timp ce gătiți al doilea lot de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, Câte 3Mandarine, Câte 3
Echipamente pe care le vei folosi
4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi4 Ceai, Feliați Subțiri în Unghi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
10
Stropiți sosul peste și în jurul peștelui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Prune, 1 Cana Rezervata (reteta De Mai Sus)Glazura De Prune, 1 Cana Rezervata (reteta De Mai Sus)
Mandarine, Câte 3Mandarine, Câte 3

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Tilapia poate fi combinată cu Pinot Noir, Vin spumant și Pinot Grigio. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista