Tilapia coaptă a lui Hudson cu sos de mărar

Tilapia coaptă a lui Hudson cu sos de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 546 calorii, 48G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 294 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de condimente cajun, condimente cajun, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tilapia coaptă a lui Hudson cu sos de mărar, Tilapia La Cuptor Rapid Cu Unt De Mărar De Grapefruit, și Tilapia La Cuptor Cu Sos De Nucă De Cocos-Coriandru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Condimentați fileurile de tilapia cu sare, piper și condimente Cajun pe ambele părți. Aranjați fileurile condimentate într-un singur strat în vasul de copt.
Puneți un strat de felii de lămâie peste fileurile de pește. De obicei folosesc aproximativ 2 felii pe fiecare bucată, astfel încât să acopere cea mai mare parte a suprafeței peștelui.
Coaceți neacoperit timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
În timp ce peștele se coace, amestecați maioneza, smântâna, praful de usturoi, Sucul de lămâie și mărarul într-un castron mic.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.