Tigaie Ușoară De Vită Salsa
Ușor Salsa carne de vită Skillet ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 587 calorii, 41G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați cina de macaroane și brânză de lux, apă, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Tigaie De Vită Salsa Cu O Oală, Tigaie De Vită Salsa Cu O Oală, și Tigaie de vită și Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne brună în tigaie mare; scurgere. Întoarce-te la skillet.
Adăugați apă, salsa și macaroane; se amestecă. Aduceți la fierbere; acoperi. Fierbeti la foc mic 10 min. sau până când macaroanele sunt fragede, amestecând ocazional. Se amestecă sosul de porumb și brânză; gatiti 2 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
Se acoperă cu brânză mărunțită și ceapă.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru scufundarea sosului. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Ruffino Spumante Rose]()
Ruffino Spumante Rose
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.