Tigaie Tocană De Vită Măcinată

Tocanita de vita macinata ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 340 calorii, 31g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pătrunjel, aur yukon, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați O Tigaie Stroganoff De Vită Măcinată, Tigaie cremoasă de conopidă și carne de vită măcinată, și Tigaie De Vită Măcinată Cu Roșii De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă sare, piper și făină.
Adăugați ciuperci; gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Într-un castron mic, amestecați bulionul, frișca și muștarul cu sârmă.
Se adaugă la amestecul de carne de vită. Se amestecă cartofii și morcovii.
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți; gatiti 15 minute pana cand legumele sunt fragede si sosul este usor ingrosat.