Tigaie Pentru Micul Dejun Cu Ciuperci Și Slănină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tigaia pentru micul dejun cu ciuperci și slănină. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 959 calorii. Această rețetă servește 3. 63 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați tigaia pentru micul dejun cu ciuperci și slănină, folosesc fiecare masă ca scuză pentru a scoate o pâine crustă, adaptată de la tyler florence family meal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sirop de mic dejun ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Bogată Cu Nuci Pecan ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Bacon , Cartof + Tigaie Pentru Micul Dejun Poblano, Tigaie De Mic Dejun Cu Șuncă De Cartofi La Cuptor, și tigaie de mic dejun cu slănină, ou și cartofi crocanți {vas cu o tigaie} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reduceți căldura la scăzut sau mediu-scăzut.
Adăugați ulei de măsline în tigaie. Crăpați trei ouă în tigaie.
Se presară sare și piper. Acoperiți tigaia cu un capac. După aproximativ 3 minute, verificați ouăle. Gatiti pana cand au ajuns la coacerea dorita. De obicei gătesc ouă aproximativ 4 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Presărați ouăle cu slănină, ciuperci și rucola.
Adăugați mai multă sare și piper după cum este necesar și serviți imediat.
Se servește cu pâine crustă și sos fierbinte.