Tigaie mediteraneană de pui și ciuperci
Această rețetă servește 35. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 28 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tigaie mediteraneană de pui – o variantă a tigaiei de pui de bază, Tigaie Pui Mediteranean, și Tigaie de pui și ciuperci la cuptor.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gătiți 6 până la 8 min. pe fiecare parte sau până la făcut (165F).
Scoateți puiul din tigaie, rezervând picături în tigaie; acoperiți puiul pentru a se încălzi.
Adăugați ciuperci și ceapă în picături; gatiti 10 min., amestecând ocazional.
Adăugați bulion, usturoi și cimbru; se amestecă. Gatiti 5 min.; se amestecă brânza.
Pui de Top cu amestec de ciuperci și pătrunjel.