Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tigaia Manicotti de pui de 30 de Minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coji de manicotti, pui, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bruschetta De 20 De Minute-Tigaie De Pui, Tigaie Satay De Pui De 30 De Minute, și Pui Portocaliu Tigaie De 30 De Minute.
Instrucțiuni
1
Se amestecă sosul de paste, roșiile și apa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Combinați 3/4 cană de sos cu pui, dressing, busuioc și 1/2 cană de brânză; lingură în coji de manicotti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(recomandat: Sos A1)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Se pune într-o tigaie antiaderentă; se acoperă cu sosul rămas. Întoarceți-vă pentru a acoperi uniform manicotti cu sos. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mediu 15 min. sau până când manicotti este fraged, întorcându-se după 8 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc.
5
Se presară cu brânza rămasă; lasa sa stea 5 min. sau până se topește.