Tigaie De Pui Gnocchi
Rețeta tigaie de pui Gnocchi poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,19 USD pe porție. O porție conține 578 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 342 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de spaghete, parmezan, gnocchi de cartofi și sare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este destul de bun. Rețete similare sunt Gnocchi-Pui Gnocchi Skillet, Gnocchi-Pui Gnocchi Skillet, și Gnocchi-Pui Gnocchi Skillet.
Instrucțiuni
Gatiti gnocchi conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți puiul și ceapa în ulei la foc mediu până când puiul nu mai este roz; scurgeți dacă este necesar. Se amestecă sosul de spaghete, sarea și oregano; gatiti 5-10 minute sau pana se incalzeste.
Scurgeți gnocchi; amestecați ușor în tigaie.
Garnisiți porțiile cu brânză, dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Gnocchi. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico