Tigaie cu șuncă și orez

Tigaie cu șuncă și orez
Tigaie cu sunca si orez este o reteta fara gluten cu 2 portii. O porție conține 450 de calorii, 24 g de proteine și 11 g de grăsimi. Pentru 2,33 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați șuncă, ulei de măsline, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 87%. Rețete similare sunt tigaia cu șuncă cu orez și orez, dovlecei, tigaie cu șuncă și orez și Cina cu șuncă, broccoli și orez.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se adauga sunca, ciupercile, bulionul, apa si piperul; aduce la fierbere. Se amestecă orezul. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute sau până când orezul este fraged. Pufează ușor orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Serviți cu ceapă verde și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista