Tigaie cu sunca si orez este o reteta fara gluten cu 2 portii. O porție conține 450 de calorii, 24 g de proteine și 11 g de grăsimi. Pentru 2,33 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați șuncă, ulei de măsline, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 87%. Rețete similare sunt tigaia cu șuncă cu orez și orez, dovlecei, tigaie cu șuncă și orez și Cina cu șuncă, broccoli și orez.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie antiaderentă, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se adauga sunca, ciupercile, bulionul, apa si piperul; aduce la fierbere. Se amestecă orezul. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute sau până când orezul este fraged. Pufează ușor orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper