Tigaie cu pui cu orez sălbatic

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia de rețete, tigaia cu pui cu orez sălbatic ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,89 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 506 calorii. Această rețetă servește 4. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de porumb, ulei de măsline, orez și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 72%. Rețete similare sunt tigaie de pui la cuptor și orez sălbatic cu panglici Kabocha, tigaie de pui la cuptor și orez sălbatic cu panglici Kabocha și tigaie de pui la cuptor și orez sălbatic cu panglici Kabocha.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumeniți puiul în ulei la foc mediu.
Se presară cu sare și piper. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când sucurile curg limpede.
Se amestecă porumbul și orezul; se presară cu brânză. Acoperiți și gătiți încă 3-4 minute sau până când se încălzește și brânza se topește.