Tigaie Cu Cotlet De Porc Cu Cinci Ardei

Tigaie Cu Cotlet De Porc Cu Cinci Ardei
Cinci piper cotlet de porc tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 235 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. Un amestec de piper măcinat grosier, bulion de pui, cremă de gătit originală din Philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie Cu Cotlet De Porc Cu Cinci Ardei, Carne De Porc Cotlet Tigaie, și Carne De Porc Cotlet Tigaie Cina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați cotletele cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2
Adăugați 3 cotlete în tigaia mare antiaderentă; gătiți la foc mediu 3 până la 4 min. pe fiecare parte sau până la făcut (160F).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați pe platou; acoperiți pentru a se încălzi. Repetați cu cotletele rămase.
4
Adăugați ardei și 1/2 cană bulion în tigaie; gatiti la foc mediu-mare 5 min. sau până când ardeii sunt crocanți și cea mai mare parte a bulionului s-a evaporat. Se amestecă crme de gătit, bulionul rămas și piperul zdrobit; gătiți și amestecați 2 până la 3 min. sau până când sosul este bine amestecat și încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Serviți sosul peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În29 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista