Tigaie Cremoasă Pentru Paste Vegetale Cu Slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tigaia cremoasă de Paste cu legume cu slănină. O porție conține 115 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați crema de brânză philadelphia, parmezan, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tigaie Pentru Paste De Legume De Vară, Varză cremoasă de tigaie cu slănină, și Tigaie de coacere cu ouă de legume și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati slanina in tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; gatiti si amestecati 5 min. sau până când este crocant.
Adăugați bulion de pui, apă și macaroane în tigaie; se amestecă. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 10 min. sau până când macaroanele sunt fragede.
Adăugați legume și cremă de brânză; gatiti 2 pana la 3 min. sau până când crema de brânză este complet topită și amestecul este bine amestecat și încălzit, amestecând frecvent.
Se presară cu slănină și parmezan.