Lemon Pavlovas cu fructe de padure

Lemon Pavlovas cu fructe de padure
Această rețetă servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 184 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, extract de vanillan, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pavlovas Festive cu fructe de padure si crema, Mini Pavlovas de ciocolată acoperit cu fructe de pădure proaspete, și Lemon Pavlovas.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pavlovas: puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-un mixer de suport prevăzut cu atașamentul pentru bici, bateți albușurile până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Cu mașina la viteză medie-mare, adăugați treptat zahărul, aproximativ 1 lingură la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați sarea, crema de tartru și coaja de lămâie. Măriți viteza la mare și bateți până când amestecul deține vârfuri rigide, aproximativ 3 până la 4 minute. Picătură 8 (1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
(tub Mare)(tub Mare)
5
cupfuls din amestec pe foaia de copt pregătită la aproximativ 2 centimetri distanță. Folosind partea din spate a unei linguri face un diametru de 1 1/2 inch bine în centrul fiecărei bezea.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți timp de 2 ore. Opriți cuptorul și lăsați bezea să se răcească complet în cuptor timp de 2 ore. Depozitați etanș într-un recipient de plastic timp de până la 1 săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Boabe: într-un castron mic, aruncați împreună fructele de pădure, zahărul și sucul de lămâie. La frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Crema: într-un castron mic, amestecați brânza, zahărul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Puneți bezea pe farfurii mici și lingurați o păpușă din crema de mascarpone în puțuri. Se acoperă cu fructele de pădure și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Nota bucătarului: dacă folosiți afine, amestecați-le ușor cu o furculiță înainte de a amesteca cu zahărul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Nota bucătarului: amestecul de bezea poate fi plasat și într - o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare, simplu (recomandat: Ateco # 980
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
4
și prin conducte pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista