Lemon Pavlovas cu fructe de padure
Această rețetă servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 184 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, extract de vanillan, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pavlovas Festive cu fructe de padure si crema, Mini Pavlovas de ciocolată acoperit cu fructe de pădure proaspete, și Lemon Pavlovas.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pavlovas: puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Într-un mixer de suport prevăzut cu atașamentul pentru bici, bateți albușurile până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Cu mașina la viteză medie-mare, adăugați treptat zahărul, aproximativ 1 lingură la un moment dat.
Adăugați sarea, crema de tartru și coaja de lămâie. Măriți viteza la mare și bateți până când amestecul deține vârfuri rigide, aproximativ 3 până la 4 minute. Picătură 8 (1/
cupfuls din amestec pe foaia de copt pregătită la aproximativ 2 centimetri distanță. Folosind partea din spate a unei linguri face un diametru de 1 1/2 inch bine în centrul fiecărei bezea.
Coaceți timp de 2 ore. Opriți cuptorul și lăsați bezea să se răcească complet în cuptor timp de 2 ore. Depozitați etanș într-un recipient de plastic timp de până la 1 săptămână.
Boabe: într-un castron mic, aruncați împreună fructele de pădure, zahărul și sucul de lămâie. La frigider cel puțin 1 oră.
Crema: într-un castron mic, amestecați brânza, zahărul și vanilia până se omogenizează.
Puneți bezea pe farfurii mici și lingurați o păpușă din crema de mascarpone în puțuri. Se acoperă cu fructele de pădure și se servește.
Nota bucătarului: dacă folosiți afine, amestecați-le ușor cu o furculiță înainte de a amesteca cu zahărul și sucul de lămâie.
Nota bucătarului: amestecul de bezea poate fi plasat și într - o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare, simplu (recomandat: Ateco # 980
și prin conducte pe foaia de copt.