Tigaie Consistentă De Roșii Parmigiana De Pui
Parmigiana de pui cu tigaie de roșii consistentă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.19 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 421 calorii, 40g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, frunze de busuioc, supă de roșii clasice de legume și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma supa de roșii, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu supă de roșii cu cremă de unt Mocha ca desert. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Skillet Pui Parmigiana, Parmigiana de pui cu sos de rosii proaspete, și Supă de roșii consistentă cu pui și paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui, cu partea netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Într-un castron mic, amestecați pesmet, parmezan, sare de usturoi și busuioc. Într-un alt castron mic, bate ou cu furculiță sau sârmă măturică. Înmuiați puiul în ou, apoi acoperiți cu amestec de firimituri.
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați pui; gătiți 5 până la 7 minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când centrul părții cele mai groase este tăiat (170 buc.f).
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Se toarnă supa în tigaie; se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe 4 până la 5 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor.
Puneți puiul gătit în tigaie; reduceți focul la minim.
Presărați brânză mozzarella peste pui. Acoperiți; gatiti 2 pana la 3 minute sau pana se topeste branza.