Thai Umplute Tofu
Thai umplute Tofu este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 293 calorii. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, dovlecei, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare asiatică. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Thai legume Tofu Se amestecă Fry / Thai legume s, supa thai veg tofu , cum se face supa thai veg tofu, și Pad Thai cu Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți tofu și tăiați fiecare bucată în 4 pătrate; tăiați fiecare pătrat în diagonală în 2 triunghiuri. Puneți triunghiurile tofu deoparte.
Așezați ciupercile shiitake într-un bol cu apă fierbinte și lăsați să se rehidrateze până când sunt umede și pline, aproximativ 20 de minute.
Tăiați tulpinile lemnoase și tăiați fin ciupercile.
Așezați dovleceii, ceapa, usturoiul și ardeiul jalapeno într-un robot de bucătărie și procesați până când legumele sunt aproape o pastă; transferați într-un bol și amestecați ciupercile shiitake, oul, sosul de soia, ghimbirul, amidonul de porumb și sosul hoisin. Îndoiți varza mărunțită în umplutură.
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Tapetați triunghiurile tofu uscate cu prosoape de hârtie și prăjiți tigaia în uleiul încins până se rumenesc pe toate părțile, cu excepția a 1 parte îngustă pentru umplutură, timp de prăjire de 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Îndepărtați triunghiurile tofu și lăsați să se răcească până când le puteți manipula.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați o fantă în partea neîntreruptă a unui triunghi tofu; scoateți centrul tofu-ului cu o lingură de grapefruit, lăsând pereții triunghiului cu o grosime de aproximativ 1/4 inci. Folosiți o lingură pentru a umple fiecare triunghi generos cu umplutura, lăsând movila de umplutură din bucata de tofu.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei vegetal în tigaie la foc mediu; așezați triunghiurile tofu, umplând părțile în jos, în uleiul fierbinte și prăjiți tigaia până când marginea de umplutură se rumeneste și umplutura este fierbinte și setată în interior, aproximativ 5 minute. Întoarceți triunghiurile pe laturile lor și răciți-le timp de un minut sau două în uleiul fierbinte pentru a se încălzi.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. The Winery of Good Hope Bush Vine Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.