Thai-l vei place fierbinte Curry carne de vită tăiței Boluri, pepene verde cu var și Sorbet de lamaie
Thai-l vei place fierbinte Curry carne de vită boluri tăiței, pepene verde cu var si lamaie Sorbet ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 781 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Funcționează bine ca un fel principal scump. Dacă aveți ulei la temperaturi ridicate, ciuperci shiitake de 3 kilograme, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amestecul de cereale, puteți urma acest fel principal cu Iaurt cu miere și fructe de pădure amestecate cu vafe din cereale integrale ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este super. Rețete similare includ Boluri De Creveți Și Tăiței Curry În Stil Thailandez, Boluri Thailandeze De Tăiței De Vită, și Boluri De Tăiței Cu Cartofi Dulci Curry Verde.
Instrucțiuni
1
Puneți friptura de flanc în congelator timp de câteva minute pentru a ajuta la felierea subțire în siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
2
Încălziți 1/2 cană de ulei într-o tigaie mică la foc mediu. Dragați feliile de ceapă în amidon de porumb și scuturați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați șalotele în uleiul încălzit și îndepărtați-le pe o placă căptușită cu prosop de hârtie atunci când devin o culoare maro-aurie deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu. Sare apa și adaugă pastele. Gatiti pentru al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
În timp ce apa de paste ajunge la fierbere, tulpina și felie subțire ciupercile, și semințe și felie subțire ardeii dulci și fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Scoateți carnea din congelator și feliați subțire în bucăți de 1/4 inci lățime cu 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în tigaie mare sau wok la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
8
Adăugați carnea de vită și gătiți într-un singur strat timp de 2 până la 3 minute. Întoarceți carnea și adăugați shiitakes, ardei dulci și fierbinți, usturoi și scallions. Se amestecă 2 până la 3 minute, apoi se adaugă pasta de curry, sosul de pește și stocul și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sos De Pește
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ciuperci Shiitake
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Adăugați edamame și gătiți timp de 1 minut pentru a se încălzi, apoi adăugați busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Scurgeți pastele și puneți-le într-un bol mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați amestecul de vită, coaja de tei și sucul de lămâie. Aruncați puternic și condimentați cu puțin piper negru, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12
Garnisiți cu șalotele prăjite presărate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.