Thai Condimentat Gratar Creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați creveții de grătar Thailandezi condimentați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $1.24 pe portie. O porție conține 69 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 140 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, suc de lămâie, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 6 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Încercați Creveți Thailandezi condimentați cu tăiței de legume, Pui De Grătar Thailandez, și Sos De Grătar Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas superficial sau într-o pungă resigilabilă, amestecați sucul de lămâie, sosul de soia, muștarul, usturoiul, zahărul brun și pasta de curry.
Adăugați creveți și sigilați sau acoperiți. Marinați la frigider timp de 1 oră.
Preîncălziți un grătar pentru căldură mare. Când grătarul este fierbinte, ungeți ușor grătarul. Filetați creveții pe frigarui sau puneți-l într-un coș pentru grătar pentru o manipulare ușoară.
Transferați marinada într-o cratiță și fierbeți câteva minute.
Grătați creveții timp de 3 minute pe fiecare parte sau până la opac. Ungeti ocazional cu marinata.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.