Texas Vânat

Texas Vânat
Texas Venison necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 728 calorii, 50g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.48 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, oregano mexican, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 84%. Rețete similare includ Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită din Texas, și Vânat.

Instrucțiuni

1
Condimentați ușor fripturile de vânat cu 1/2 linguriță de sare de condimente Papa (vezi mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
Friptură De VânatFriptură De Vânat
2
Tăiați fripturile în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Se amestecă făina cu 1 linguriță de sare a tatălui; rezervați 1 lingură de amestec de făină și dați deoparte. Aruncați carnea cubată în făina condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Încălziți uleiul din oala sub presiune sau o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați cuburile de carne în loturi și gătiți până se rumenesc bogat pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Scoateți carnea și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Reduceți căldura la mediu și amestecați lingura rezervată de făină condimentată și chimenul măcinat în picăturile de tigaie. Gatiti si amestecati pana cand faina si-a pierdut mirosul crud si se rumeneste usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa feliată și gătiți, amestecând des, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Întoarceți carnea în tigaie, împreună cu cuburile de bouillon de vită, oregano Mexican, frunze de dafin și ardei chile (îndepărtați tulpinile, dar lăsați-le întregi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Linte Uscată2 Căni De Linte Uscată
Oregano MexicanOregano Mexican
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se toarnă în apă și se sigilează aragazul sub presiune, întorcând căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
11
Aduceți presiunea la mare și reduceți căldura pentru a menține presiunea. Gatiti la presiune ridicata timp de 15 minute. Opriți căldura și lăsați presiunea să scadă în mod natural.
12
Scoateți capacul.
13
Scoateți ardeii chile și frunza de dafin; strângeți pulpa din ardei, întorcând pulpa în tigaie și aruncând piei și frunza de dafin. Gustați și ajustați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista