Texas T-Bones
Nevoie de o garnitură fără gluten? Texas T-Bones ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 112 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, cățelul de usturoi, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe toastul Texas, Butterscotch Bones, și Bucket o ' Bones.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea pe fripturile de vită la grosimea de 1/4 inch. Frecați carnea de vită cu usturoi. Apăsați piperul în carne de vită. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Se amestecă untul, muștarul, sosul Worcesershire și sucul de lămâie; rezervă.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Acoperiți și grătați carnea de vită la 4 până la 5 inci de la foc mediu 16 până la 18 minute pentru o coacere medie, întorcându-se la jumătatea grătarului.
Se presară sare și piper.
Așezați carnea de vită pe platoul cald; îndepărtați osul.
Tăiați carnea de vită în unghi înclinat în felii subțiri.
Se servește cu amestec de unt.