Texas Sheet Cake ii necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest desert are 289 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă vegetariană servește 25 și costă 29 de cenți pe porție. 126 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făina, zahărul cofetarilor, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort de ciocolată Retro al mamei (aka tort de foi Texas), Texas foaie tort VI, și Tort De Foi Din Texas.
Instrucțiuni
1
Cerneti impreuna si puneti deoparte intr-un bol mare faina si zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
În cratiță la foc mediu se aduce la fierbere; 1/2 cană margarină sau unt, 1/2 cană scurtare, 1 cană apă și 4 linguri cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Pudră De Cacao
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul de cacao peste amestecul de făină și zahăr. Se amestecă laptele de unt, ouăle, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Vanilie
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
4
Se amestecă bine și se toarnă într-o tigaie unsă și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 400 grade F (205 grade C) timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru a face glazura: cu cinci minute înainte de a face tortul, aduceți la fiert într-o cratiță 1/2 cană margarină sau unt, 6 linguri lapte și 4 linguri cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Glazura
Pudră De Cacao
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc și se amestecă imediat zahărul cofetarilor, nucile (dacă se dorește) și 1/2 linguriță extract de vanilie. Bateți până se omogenizează și turnați imediat glazura peste tort. Tortul poate fi servit cald sau la temperatura camerei.