Reteta Texas Caviar Salsa-Mississippi stil ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 2 ore și 10 minute. Pentru 60 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 10. O porție conține 127 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de oțet de mere, amestec de pansament, creol și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2196 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Black Eyed Pea Dip: Caviar Mississippi În Stil California, Caviar Texas (Stil Okie), și Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar) pentru rețete similare.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.