Tex-Mex Pizza
Reteta Tex-Mex Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 26 minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,7 USD pe porție. O porție conține 686 calorii, 29G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați fasole, tortilla de făină, guacamole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați suportul cuptorului în partea de jos a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 232°.
Așezați 2 tortilla pe fiecare dintre cele 2 foi mari de copt.
Presărați 1/3 cană de fasole și 1/2 cană de brânză pe fiecare tortilla, lăsând o margine de 1 inch.
Coaceți 1 foaie la un moment dat până când marginile sunt rumenite și brânza este bulbuc, aproximativ 8 minute.
Se taie în sferturi, se acoperă cu roșii, guacamole și salsa.
Repetați cu ingredientele rămase.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian un Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu mâncarea.