Tex-Mex La Cuptor Mac & Brânză
Tex-Mex coapte Mac & Brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 300 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână macaroane de lux și cină cu brânză, chipsuri de tortilla, patru brânzeturi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Pregătiți cina conform instrucțiunilor de pe pachet. Lingură în vas de copt pătrat de 8 inci pulverizat cu spray de gătit.
Se amestecă roșiile și pansamentul; lingura peste amestecul de macaroane. Se acoperă cu brânză mărunțită.
Amestecați untul și firimiturile de tortilla; presărați peste brânză.
Coaceți 20 min. sau până când se încălzește și firimiturile se rumenesc.