Teriyaki Meat Loaf

Teriyaki Meat Loaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. O porție conține 766 calorii, 33g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pesmet, arahide prăjite, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâinea de carne a mamei, Mad Despre Pâine "Carne" , și Pâinea de carne a mamei.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună marmeladă, 2 linguri sos teriyaki, oțet și piper roșu. Pune deoparte.
Combinați carnea de vită măcinată, următoarele 6 ingrediente și restul de 1 lingură de sos teriyaki. Formați - vă într - o pâine de 4 x 7 inci.
Coaceți la 350 într-o tigaie de 9 inci sau un vas de copt timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și turnați amestecul de marmeladă rezervat peste carne; coaceți încă 8 până la 10 minute sau până când ați terminat.
Serviți cu orez fiert fierbinte sau piure de cartofi și stropiți cu sucuri de tigaie, dacă doriți.