Teriyaki găini cu Bok Choy

Teriyaki găini cu Bok Choy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile Teriyaki cu Bok Choy. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 221G de proteine, 180g de grăsime, și un total de 2663 calorii. Pentru $10.29 pe portie, această rețetă acoperă 68% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți bok choy, sos de soia, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Usturoi ghimbir Zucchini tăiței castron cu somon și Bok Choy, și Pui Teriyaki Cu Bok Choy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. condimentați găinile cu sare și piper și așezați pielea în sus într-o tigaie. Prăjiți până când pielea este ușor crocantă, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Între timp, combinați sosul de soia, sosul hoisin, oțetul, ghimbirul, 1 piper chile și 1/4 cană de apă într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Tăiați jumătate din scallions în bucăți mari, și coaja și sucul jumătate din grapefruit; adăugați în oală. Se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă și siropos, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Ungeți găinile cu câteva linguri de sos și continuați să prăjiți până devin aurii, încă aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Cojiți și segmentați jumătatea de grapefruit rămasă și puneți-o într-un bol. Feliați subțire scallionii rămași și tocați ardeiul chile rămas; adăugați în castron împreună cu bok choy, ulei de susan și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Bok ChoyBok Choy
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Puneți o jumătate de găină pe fiecare farfurie. Amestecați orice picături de tigaie în sosul rămas și stropiți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se servește cu salata bok choy și se ornează cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Bok ChoyBok Choy
8
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher) cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista