Teriyaki Ghimbir La Grătar Ahi
Rețeta Teriyaki Ginger Ahi la grătar este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 609 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,74 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, ulei de măsline, somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ginger Teriyaki Piept De Pui La Grătar, Ghimbir la grătar-somon Teriyaki cu Salsa de miere-Mango, și Friptură de flanc umplută la grătar cu Scallions, ghimbir și glazură Teriyaki pentru rețete similare.