Teriyaki Carne de vită Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 321 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână mușchi de vită, ardei gras, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Teriyaki Carne De Vită Kabobs, Kebaburi De Vită Teriyaki La Grătar, și Teriyaki Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți zahărul brun, sosul de soia, usturoiul, uleiul de susan și ghimbirul măcinat împreună într-un bol; se toarnă într-o pungă de plastic sigilabilă de dimensiuni de galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat
Umăr
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați carnea de vită, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 2 ore, răsturnând punga de mai multe ori pe măsură ce carnea marinează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți carnea de vită din marinată. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Filetați carnea de vită, ananasul, ardeiul gras verde și ardeiul gras roșu pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Gătiti frigarui pe grătarul preîncălzit, întorcându-se frecvent până se rumenesc frumos pe toate părțile, iar carnea nu mai este roz în centru, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.