Terină De Țară

Terină De Țară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Terrina de țară. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 411 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 14. Mergeți la magazin și ridicați acompaniamente: cornichoni; muștar; pâine, vițel gras turcesc sau măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. 98 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Terină de țară, Terină de țară cu piper negru și cimbru, și Terină De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie grea de 10 inci, acoperita, la foc moderat, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul și cimbru și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Transferați într-un castron mare așezat într-un castron cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
În timp ce ceapa se răcește, pulsați sare, boabe de piper, ienibahar, nucșoară și frunze de dafin în râșniță până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Se adaugă în amestecul de ceapă și se amestecă în smântână, ouă și coniac până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Pulsați ficatul de pui într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt, apoi adăugați la amestecul de ceapă împreună cu carnea de porc măcinată și vițelul și amestecați bine cu mâinile sau cu o lingură de lemn. Se amestecă cubulețe de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
șuncă Tăiată Cubulețeșuncă Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Linia de jos și laturile lungi ale matriței de terină în cruce cu aproximativ 6 până la 9 benzi de slănină, aranjându - le strâns (dar nu suprapuse) și lăsând o consolă de 1/2 până la 2 inci. Umpleți terina uniform cu amestec de carne măcinată, rapind terina pe tejghea pentru a o compacta (se va Movila ușor deasupra marginii). Acoperiți partea superioară a terinei pe lungime cu încă 2 sau 3 felii de slănină, dacă este necesar, pentru a acoperi complet și pliați capetele de slănină deasupra peste acestea. Acoperiți terina cu folie de plastic și răciți cel puțin 8 ore pentru a marina carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați folia de plastic și acoperiți bine terina cu un strat dublu de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți terina într-o baie de apă până când termometrul este introdus în diagonală prin folie de cel puțin 2 inci în centrul registrelor de terină de la 155 la 160 F, 1 3/4 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Îndepărtați folia și lăsați Terrina să stea în matriță pe un suport, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Puneți terina în matriță într-o tigaie curățată. Puneți o bucată de pergament sau hârtie de ceară deasupra terinei, apoi așezați deasupra pergamentului o altă matriță de terină de aceeași dimensiune sau o bucată de lemn sau carton greu tăiat pentru a se potrivi în interiorul matriței și învelit în folie. Puneți 2 până la 3 cutii (1 kilogram) pe terină sau pe lemn sau carton pentru a cântări terina gătită. Se răcește terina în tigaie cu greutăți până se răcește complet, cel puțin 4 ore. Continuați să răciți terina, cu sau fără greutăți, cel puțin 24 de ore pentru a permite dezvoltarea aromelor.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Rulați un cuțit în jurul marginii interioare a terinei și lăsați să stea în matriță într-o tigaie cu 1 inch de apă fierbinte (pentru a slăbi fundul) 2 minute. Sfat terrine mold (ținând terrine) pentru a scurge excesul de lichid, apoi inversați o placă de tăiere peste terrine, reintroduceți terrine pe placa de tăiere și ștergeți ușor în afara terrine (benzi de slănină) cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Lăsați terina să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire, apoi transferați-o într-un platou dacă doriți și tăiați-o, după cum este necesar, în felii groase de 1/2 inch.
1
Terrina poate fi marinată (înainte de coacere) până la 24 de ore.Terrina păstrează, învelită în folie de plastic și răcită, 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista