Terină De Țară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Terrina de țară. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 411 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 14. Mergeți la magazin și ridicați acompaniamente: cornichoni; muștar; pâine, vițel gras turcesc sau măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. 98 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Terină de țară, Terină de țară cu piper negru și cimbru, și Terină De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie grea de 10 inci, acoperita, la foc moderat, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoiul și cimbru și gătiți, amestecând, 1 minut.
Transferați într-un castron mare așezat într-un castron cu gheață.
În timp ce ceapa se răcește, pulsați sare, boabe de piper, ienibahar, nucșoară și frunze de dafin în râșniță până la măcinat fin.
Se adaugă în amestecul de ceapă și se amestecă în smântână, ouă și coniac până se combină bine.
Pulsați ficatul de pui într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt, apoi adăugați la amestecul de ceapă împreună cu carnea de porc măcinată și vițelul și amestecați bine cu mâinile sau cu o lingură de lemn. Se amestecă cubulețe de șuncă.
Linia de jos și laturile lungi ale matriței de terină în cruce cu aproximativ 6 până la 9 benzi de slănină, aranjându - le strâns (dar nu suprapuse) și lăsând o consolă de 1/2 până la 2 inci. Umpleți terina uniform cu amestec de carne măcinată, rapind terina pe tejghea pentru a o compacta (se va Movila ușor deasupra marginii). Acoperiți partea superioară a terinei pe lungime cu încă 2 sau 3 felii de slănină, dacă este necesar, pentru a acoperi complet și pliați capetele de slănină deasupra peste acestea. Acoperiți terina cu folie de plastic și răciți cel puțin 8 ore pentru a marina carnea.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Aruncați folia de plastic și acoperiți bine terina cu un strat dublu de folie.
Coaceți terina într-o baie de apă până când termometrul este introdus în diagonală prin folie de cel puțin 2 inci în centrul registrelor de terină de la 155 la 160 F, 1 3/4 până la 2 ore.
Îndepărtați folia și lăsați Terrina să stea în matriță pe un suport, 30 de minute.
Puneți terina în matriță într-o tigaie curățată. Puneți o bucată de pergament sau hârtie de ceară deasupra terinei, apoi așezați deasupra pergamentului o altă matriță de terină de aceeași dimensiune sau o bucată de lemn sau carton greu tăiat pentru a se potrivi în interiorul matriței și învelit în folie. Puneți 2 până la 3 cutii (1 kilogram) pe terină sau pe lemn sau carton pentru a cântări terina gătită. Se răcește terina în tigaie cu greutăți până se răcește complet, cel puțin 4 ore. Continuați să răciți terina, cu sau fără greutăți, cel puțin 24 de ore pentru a permite dezvoltarea aromelor.
Rulați un cuțit în jurul marginii interioare a terinei și lăsați să stea în matriță într-o tigaie cu 1 inch de apă fierbinte (pentru a slăbi fundul) 2 minute. Sfat terrine mold (ținând terrine) pentru a scurge excesul de lichid, apoi inversați o placă de tăiere peste terrine, reintroduceți terrine pe placa de tăiere și ștergeți ușor în afara terrine (benzi de slănină) cu un prosop de hârtie.
Lăsați terina să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire, apoi transferați-o într-un platou dacă doriți și tăiați-o, după cum este necesar, în felii groase de 1/2 inch.
Terrina poate fi marinată (înainte de coacere) până la 24 de ore.Terrina păstrează, învelită în folie de plastic și răcită, 2 săptămâni.