Terină De Vacanță
Terina de vacanță ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pesto de busuioc comercial, măsline umplute cu pimiento, jumătăți de roșii uscate la soare ambalate în ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Distracție Ren Coarne De Cerb Vacanță Tratează / Vacanță Cookie Swap Idee, Turcia Holiday Hash {resturile de vacanță perfecte }, și Broccoli Terină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie mini-pâine de 5 x 3 inci cu folie de plastic transparentă sau colorată, permițând învelișului suplimentar să se extindă peste marginile tigaiei, astfel încât să puteți sigila partea superioară când ați terminat. Într-un castron mediu, combinați crema de brânză, brânza de capră și laptele; se amestecă bine.
Răspândiți pesto în partea de jos a tăvii căptușite cu folie de plastic.
Întindeți jumătate din amestecul de brânză peste pesto.
Combinați măslinele; se întinde peste amestecul de brânză, apăsând în jos cu spatele unei linguri sau a unei spatule. Puneți amestecul de brânză rămas peste măsline; se întinde pe un strat uniform cu o spatulă. Puneți roșiile uscate la soare uniform peste amestecul de brânză, apăsând cu spatele unei linguri sau a unei spatule.
Aduceți marginile de folie de plastic peste terină; sigilați bine. Refrigerați cel puțin 4 ore sau până la 24 de ore pentru a seta.
Pentru a servi, desfaceți terina pe o farfurie sau platou; înconjoară cu biscuiți de grâu. Terrina poate fi păstrată la frigider până la 3 zile după preparare.