Terci paleo de dovleac
Terci Paleo de dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. O porție conține 172 de calorii , 3 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 76 de cenți per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Un amestec de dovlecei, lapte de cocos, nuci și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 88% , ceea ce este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum terci de afine și scorțișoară , terci de mic dejun și terci de pui și praz .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Puneți jumătățile de dovleac, cu partea tăiată în sus, într-o tavă de copt; umpleți vasul cu 1/4 inch de apă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, 50 până la 60 de minute. Dovleac rece.
Scoateți carnea de dovleac într-un castron și zdrobiți-o cu o furculiță sau un zdrobitor până la omogenizare. Se amestecă laptele de cocos și scorțișoara în dovlecei; deasupra cu nuci.