Tempura Picantă De Creveți

Tempura Picantă De Creveți
Tempuranul picant de creveți este un fără gluten, fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 1062 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,07 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână orez, piper, pectină lichidă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Tempura de creveți cu sos cremos picant Yuzu, Tempura picantă de creveți și scoici cu salată de castraveți, și Creveți Tempura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru orezul lipicios: spălați orezul până când apa este limpede și tot amidonul este spălat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez LipiciosOrez Lipicios
AmidonAmidon
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Puneți orezul într-o tigaie de gătit superficială și adăugați laptele de nucă de cocos și 3/4 cană de apă. (Truc - așezați mâna plat în tigaie și turnați în apă. Când lichidul ajunge la articulația degetului mijlociu, aveți cantitatea potrivită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Aduceți orezul și laptele de nucă de cocos la fiert. Apoi, reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Puneți ardeii grași, jalapeno, zahărul, oțetul de cidru și fulgii de ardei roșu într-o cratiță și gătiți la foc mediu până când lichidul este redus cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați pectina lichidă pentru a da o consistență asemănătoare jeleului. Apoi puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină LichidăPectină Lichidă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1
Combinați avocado, castraveți, mango, jalapeno, cilantro, ceapă verde, zahăr, ulei, oțet, pastă de chili și piper negru într-un bol și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Pastă De ChiliPastă De Chili
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Pentru creveți: curățați și curățați creveții. Îmi place să folosesc creveți tigru - creveți Big daddy!! Creveții congelați sunt bine-lăsați-i să se dezghețe și clătiți-i în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Bateți împreună făina de orez și apa carbogazoasă până când ajunge la o consistență de aluat (alternativ, puteți obține aluat tempura premade pe piețele asiatice). Este cheia să nu măturică prea mult, vrei un aluat fin frumos, fără prea mult aer în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Făină De OrezFăină De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Apoi, luați o oală cu fund greu și umpleți-o cu ulei de canola. Nu umpleți oala prea mult! Dacă utilizați un vas de 1 galon, utilizați ulei de 1/4 galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este de aproximativ 350 de grade F. Puteți testa dacă uleiul este gata aruncând o parte din aluatul de tempura în ulei. Dacă plutește în vârf, este gata de plecare!
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Dragați creveții în aluat și aruncați în ulei. Creveții vor găti până la capăt în 2 până la 3 minute. Este esențial să nu adăugați prea mulți creveți simultan, trebuie doar să adăugați 3 sau 4 simultan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Când creveții plutesc în vârf, ar trebui să fie făcuți. Le puteți testa scoțând una și tăind - o pentru a vă asigura că este opacă și apoi luând o mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
8
Puneți creveții în cuptor până când sunteți gata de farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Puneți creveții prăjiți într-un bol cu puțină jeleu de piper și aruncați pentru a le acoperi. Apoi, luați un pic de jeleu și puneți-l pe fundul fiecărei plăci. Puneți niște orez lipicios pe farfurie deasupra jeleului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți PrăjițiCreveți Prăjiți
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
Orez LipiciosOrez Lipicios
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați 2 creveți deasupra orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Adăugați niște salată de mango și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
4
Garnisiți cu puțin cilantro suplimentar sau ceapă verde feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista