Tempura de creveți și legume
Creveți și Tempura de legume ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 614 calorii. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de zahăr, legume precute, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Tempura De Legume, Tempura De Legume, și Tempura Vegetală De Sezon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor cu microunde 1 cană de apă și cubul de bouillon într-o cană de măsurare din sticlă sigură pentru microunde, 2 minute. Se amestecă sosul de soia, mirinul și zahărul.
Încălziți uleiul de arahide de 2 inci într-o oală cu fundul greu până când un termometru cu prăjit adânc înregistrează 380 de grade F. Între timp, bateți făina, seltzerul, ouăle și 1/2 linguriță de sare într-un bol mediu până aproape neted.
Adăugați 1 cană cuburi de gheață și amestecați până când încep să se topească.
Puneți amidonul de porumb într-un vas superficial. Aliniați o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Lucrând în loturi, dragați o treime din creveți și legume în amidon de porumb, apoi înmuiați în aluat pentru a acoperi, lăsând excesul să se scurgă. Se prăjește până când este crocant și ușor auriu, întorcându-se o dată, 2 până la 3 minute.
Scoateți cu o lingură pliată și transferați pe foaia de copt pregătită pentru a se scurge.
Lăsați uleiul să revină la 380 de grade F, apoi repetați cu creveții și legumele rămase.
Se servește cu sosul de scufundare.
Fotografie de Andrew Purcell
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.