TBL Panzanella

TBL Panzanella
Dacă aveți aproximativ 35 de minute de petrecut în bucătărie, TBL Panzanella ar putea fi o rețetă grozavă fără lactate de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 593 de calorii, 21 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 2,74 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură accesibilă. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Dacă aveți ulei de măsline, mentă chiffonată, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 43%, care este solid. Rețete similare sunt Panzanella, Panzanella și Panzanella.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Aruncați cuburi de pâine în slănină. Se prăjesc roșiile struguri tăiate în jumătate în 2 linguri de ulei, cu partea tăiată în jos, până se caramelizează aproximativ 5 minute, se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franțuzească Tăiată în Cuburi De 1 Inch și Uscată Peste NoaptePâine Franțuzească Tăiată în Cuburi De 1 Inch și Uscată Peste Noapte
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
2 Căni De Roșii Pere Galbene înjumătățite Sau Roșii De Moștenire Tăiate Grosier2 Căni De Roșii Pere Galbene înjumătățite Sau Roșii De Moștenire Tăiate Grosier
Roșii Pere Galbene înjumătățite Sau Roșii Moștenire Tăiate GrosierRoșii Pere Galbene înjumătățite Sau Roșii Moștenire Tăiate Grosier
3
Combinați oțetul de vin roșu, sare și piper într-un castron, amestecați încet uleiul de măsline într-un flux subțire până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Sifonada De Menta1 Lingura Sifonada De Menta
2 Linguri Ulei, Pentru Prajit2 Linguri Ulei, Pentru Prajit
Ulei, Pentru ArsUlei, Pentru Ars
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Combină toate roșiile, pâinea, baconul și salata verde și se îmbracă cu vinegretă, se amestecă bine, se ornează cu mentă și busuioc și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Panzanella funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
Buchet foarte complex și picant care amintește de fructe roșii, dulceață de cireșe, piper alb; pamantul abundent confirmat pe palatul plin, bogat, matasos si persistent.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista