TBL Panzanella
Dacă aveți aproximativ 35 de minute de petrecut în bucătărie, TBL Panzanella ar putea fi o rețetă grozavă fără lactate de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 593 de calorii, 21 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 2,74 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură accesibilă. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Dacă aveți ulei de măsline, mentă chiffonată, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 43%, care este solid. Rețete similare sunt Panzanella, Panzanella și Panzanella.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Aruncați cuburi de pâine în slănină. Se prăjesc roșiile struguri tăiate în jumătate în 2 linguri de ulei, cu partea tăiată în jos, până se caramelizează aproximativ 5 minute, se lasă deoparte.
Combinați oțetul de vin roșu, sare și piper într-un castron, amestecați încet uleiul de măsline într-un flux subțire până se emulsionează.
Combină toate roșiile, pâinea, baconul și salata verde și se îmbracă cu vinegretă, se amestecă bine, se ornează cu mentă și busuioc și se servește.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Panzanella funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
Buchet foarte complex și picant care amintește de fructe roșii, dulceață de cireșe, piper alb; pamantul abundent confirmat pe palatul plin, bogat, matasos si persistent.